Neem een kijkje in ons gebouw

The New Farm is een gestapeld ecosysteem van maakbedrijven waar de circulaire economie, sociale innovatie en voedselproductie centraal staan. 

De kas - Een unieke evenementenlocatie

Organiseer jouw volgende event in de dakkas van Haags Hoog. Een unieke locatie met prachtig uitzicht over Den Haag.

Haags Hoog wordt niet alleen gebruikt voor vergaderingen en zakelijke events, maar ook voor borrels, live optredens, livestreams of bier- en koffieproeverijen. 

We werken aan een nieuwe invulling voor het ongebruikte deel van de kas

Ruim tweederde van de kas op het dak is ooit heel specifiek gebouwd voor het verbouwen van gewassen middels hydroponics. Dit maakt deze prachtige ruimte van 1200m2 lastig inzetbaar voor andere doeleinden. Daarom werken we aan plannen om deze plek weer om te toveren tot een iconisch pronkstuk voor Den Haag.

De zesde - (Voedsel)productie op grote hoogte

Laat je inspireren door een kleurrijke verzameling van ambachtelijke producenten

Waar ooit vissen werden gekweekt bij Urban Farmers zijn nu zo’n 10 Haagse makers actief. Koffie branden, bier en mede brouwen, brood bakken, worst maken, zeefdrukken, Haagse Schatten en zelfs make-uppen. Het kan hier allemaal. 

Kom gezellig de laatste vrijdag van de maand een biertje drinken tijden de HAAGS HOOG VRIJMIBO!

Elke laatste vrijdag van de maand kun je je weekend inluiden bij Haags Hoog. In de kas op de 7e etage van The New Farm! Geniet op grote hoogte van veel meer dan alleen het fenomenale uitzicht. Biertjes, happen, leuke mensen en muziek maken het helemaal af!

De vijfde - Circulair meets hospitality

Refurbish, Reuse en Recycle

Lever afgeschreven ICT-apparatuur in voor een goed doel

ICT-hardware wordt hier klaargemaakt voor een tweede leven. Waarom weggooien als het nog niet hoeft? En alsof dat nog niet genoeg is, worden hier ook banen gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Hospitality dienstverlening met een sociaal en duurzaam karakter

Wat betekent gastvrijheid voor jouw personeel? En welke bedrijfskleding past daarbij? Neem een kijkje bij de ondernemers op de vijfde. 

De vierde - Voedselproductie met impact

De toekomst van ons voedsel

Op de vierde wordt voedsel verbouwd of verwerkt. Impact maken staat hier centraal. Een tomaat met een buts of een medewerker met extra zorg; hier kom je deze thema’s tegen. 

Welke producten kan ik hier vinden?

Perfecte productieruimtes

Samen met de ondernemers gingen we rond de tekentafel om de ideale combinatie van productieruimte, kantoor en opslag te realiseren.

De derde - Box-in-box & De Kookfabriek

Comfortable kantoorunits

De helft van de derde wordt getransformeerd van een enorme lege ruimte met hoge plafonds naar comfortabele kleinere bedrijfsruimtes. Een zogenaamd “box-in-box” ontwerp. 

Hier is alle ruimte voor creatie, ontwerp en kruisbestuiving.

Samen in de keuken

Op de andere helft van de derde vind je tevens een prachtige kookstudio waar je geweldige kookworkshops kunt boeken met een grote groep collega’s of een intiem gezelschap.

De tweede - Start-ups en Social Impact

Een mix van groeiende ondernemers

Voor veel startende ondernemers begint het avontuur in The New Farm vaak op de tweede etage. Hier is ruimte voor vernieuwende concepten en (door)groei. 

Social Impact en maatschappelijke integratie

Op de andere helft van de tweede wordt echt impact gemaakt. Hier kunnen nieuwe Nederlanders terecht voor algemene ondersteuning, taalcursussen en juridisch advies. In verschillende talen natuurlijk! 

De eerste en begane grond - Een circulaire fabriek

Kansen bieden met een sociaal naaiatelier

Hier worden deelnemers begeleid naar betaald werk. Hoe? Door leerwerktrajecten aan te bieden aan mensen uit Den Haag en veelal uit de buurt. 

Designproducten van afgedankte bedrijfskleding

Een heus textielfabriekje op de begane grond produceert hoogwaardig viltmateriaal van afgedankte bedrijfskleding. Dit vilt wordt in het naaiatelier geüpcycled naar allerlei producten. Van tassen tot baffels, hoe bedoel je IMPACT?

Wil jij ook impact maken?

Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen

Informatie

Informatie

Televisiestraat 2-4
Unit 200
2525 KD 
Den Haag
info@thenewfarm.com